Тренінги

Компанія “Atlantic Ship Management” визнає, що головним ресурсом компанії є люди. З урахуванням зростання вимог безпеки, експлуатації технічно  досконаліших суден, появи більш молодих екіпажів зростає необхідність у якісній підготовці екіпажів для роботи на суднах. Тому навчання й підготовка екіпажів на відповідному рівні є завданням першочергової важливості для крюїнгового департаменту нашої Компанії.

Поряд із численними комп’ютерними навчальними програмами, що пропонуються на ринку, Компанія проводить внутрішні курси підготовки екіпажів у спеціально відведеному приміщенні або на борту судна силами наших морських і технічних суперінтендантів. При такому підході тимчасові рамки й швидкість навчання та підготовки визначаються особистими перевагами особи, яка проходить навчання, перевіркою досягнутих результатів і успіхів.

Програма підготовки охоплює такі аспекти як повсякденні робочі навички й компетентність, персональна безпека, правила поведінки й реагування в аварійних ситуаціях.

З усім командним і рядовим складом проводять інструктаж щодо Системи управління Компанії в цілому, і, зокрема, відносно судна, на якому планується зміна екіпажу.